Aan de CMHF-leden in een OR en de potentiële OR-leden

OR

Aan de CMHF-leden in een OR en de potentiële OR-leden 08-04-2019 17:05
Dit jaar organiseert de CMHF, waartoe de UNIENFTO behoort, een nieuwe tweedaagse OR-Workshop (voor meer info: zie onderaan deze brief!).

Bent u OR-lid of overweegt u zich kandidaat te stellen voor een OR? Dan kunt u zich nu opgeven.

Er zijn twee data - afhankelijk van de meeste aanmeldingen gaat één van deze twee workshops door:

1. dinsdag 8 en woensdag 9 oktober

of

2. dinsdag 19 en woensdag 20 november.

Wilt u meedoen met de CMHF-OR-workshop? *)

U kunt zich opgeven d.m.v. het invullen van het algemene aanmeldingsformulierdat te vinden is op de website van de CMHF: www.cmhf.nl.

Geeft u dan s.v.p. aan voor elke workshop (1, of 2, of 1 en 2) u zich aanmeldt (dat kan dus voor beide) - er gaat uiteindelijk maar één workshop daadwerkelijk door.

De tweedaagse OR-workshop is inclusief overnachting en bent u al OR-lid? Dan zijn deze tweedaagse kadertrainingen gezien de bepalingen in uw rechtspositieregeling t.a.v. buitengewoon verlof voor kaderactiviteiten en -cursussen, over het algemeen verder zonder kosten (m.u.v. reiskosten); kijkt u dit s.v.p. even na. Aan het verblijf in het conferentiehotel zijn in ieder geval voor u geen kosten verbonden.

Heeft u vragen? Belt u dan met het secretariaat van de CMHF, Anja van Kleffens, 0703499666 (m.u.v. de woensdagen alle werkdagen op kantoor).

*) heeft u al eerder een tweedaagse training van de CMHF bijgewoond? Dan is dit geen belemmering om deze training bij te wonen.

Voor meer informatie, KLIK HIER.......