Actualiteiten Wet Educatie en Beroepsonderwijs

content-img-one

Actualiteiten Wet Educatie en Beroepsonderwijs 26-03-2018 10:42
Van mei t/m september 2018 organiseert Actis Seminars diverse studiemiddagen over de Wet Educatie en Beroepsonderwijs (WEB). Om de bereikbaarheid te vergroten wordt de studiemiddag deze keer georganiseerd op 10 verschillende locaties verspreid over Nederland. De studiemiddag wordt opnieuw geheel verzorgd door mevr. prof. dr. R. van Schoonhoven.

De deelnemers aan deze middag zijn veelal werkzaam bij een mbo-instelling, schoolbestuur of gemeente. Ze hebben in hun werk, direct of indirect, te maken met vraagstukken rond wet- en regelgeving van het beroepsonderwijs. Zij zijn bijvoorbeeld werkzaam als (staf)jurist, decaan, afdelingshoofd, beleidsadviseur of bestuurder. Zij beschikken over kennis van & ervaring over mbo-instellingen en relevante actoren in deze sector. Een specifieke juridische vooropleiding is echter beslist niet noodzakelijk.

Het doel is uw kennis van de WEB weer volledig op peil te brengen en op diverse thema’s verder te verdiepen. Met deze cursus vergroot u uw inzicht in én uw kennis van:

- de positie van de WEB in het stelsel van onderwijswet- & regelgeving;

- actuele en aanstaande wetswijzigingen;

- relevante geschillenprocedures;

- recente jurisprudentie rond de WEB.

U kunt bij de bijeenkomst uw ervaringen en vragen uitwisselen met de mede-cursisten en de cursusleider en zo contacten leggen met vakgenoten in de sector. U ontvangt bij deelname de speciaal voor deze cursus samengestelde bundel “De WEB ontrafeld” (circa 250 pag.) en u krijgt verdiepingsstof aangereikt.

We hebben één pdf-je als bijlage bij deze mail en als u deze opent ziet u onderaan een knop waarbij u met één klik direct alle informatie over deze dag kunt vinden.