Expeditie teamdialoog

Een beter dialoog binnen het team

Weet jij wat er in jouw team speelt? Een veilige en open dialoog voeren in het team is belangrijk. Op die manier creëer je een werkomgeving waarin gezamenlijk aandacht is voor thema’s en vraagstukken die spelen bij de teamleden. Met een continue teamdialoog kom je tot gezamenlijke en gedragen teamafspraken die bijdragen aan een gezond en veilig werkklimaat voor iedereen. Als leidinggevende heb jij een cruciale rol bij een teamdialoog. Met de e-mailexpeditie ‘Op naar een betere dialoog binnen het team’ van SOM krijg je handvatten voor het versterken van de dialoog binnen het team.

Aanpak

In de gratis e-mailexpeditie ‘Op naar een betere dialoog binnen het team’ coachen we je via wekelijkse mails met bondige informatie, praktijkgerichte filmpjes, concrete opdrachten, en handige tips naar een waardevolle en veilige dialoog binnen je team. Een gebruiksvriendelijke en laagdrempelige manier om samen met je team aan de slag te gaan!

Voor wie?

Deze e-mailexpeditie is voor iedereen in het mbo met leidinggevende taken en verantwoordelijkheden. Denk hierbij aan leidinggevenden, teamleiders en opleidingsmanagers.

Meer informatie kun je vinden op: https://www.sommbo.nl/teamdialoog/