Hoe kunt u passende sturing en ruimte geven aan teams?

content-img-one

Hoe kunt u passende sturing en ruimte geven aan teams? 03-05-2017 9:32
Bent u, als leidinggevende, een onderwijskundig leider of vooral ondersteunend aan het team? Hoe vrij laat een teamleider een resultaatverantwoordelijk team? En wat doet u als teamleider bij problemen: in hoeverre geeft u het team de ruimte om problemen zelf op te lossen, en waar hebt u als teamleider juist een taak om problemen aan te pakken?

Herkent u deze dilemma’s en wilt u daar met collega-leidinggevenden over sparren? SOM nodigt u van harte uit om op 7 juni, van 13.00 tot 17.00 uur, naar de werkplaats voor leidinggevenden te komen: Hoe kunt u passende sturing en ruimte geven aan teams?

Inspiratie en uitwisseling
Ervaringsdeskundigen vertellen over wat wel en niet werkt in het aansturen en ontwikkelen van teams in hun roc. Samen met experts op het gebied van veranderkunde, (gedeeld) leiderschap en sturing zoeken we naar de crux. Hoe komt u tot de kern van een dilemma of vraagstuk? Na deze verdieping gaat u in kleinere groepen met experts en ervaringsdeskundige collega’s verder op onderzoek uit.
Welke gereedschappen of handelingsperspectieven zijn er? En wat werkt wanneer? Wat zou u in uw eigen situatie kunnen uitproberen? Aan het eind brengen we de verschillende handelingsperspectieven in beeld.

Bent u leidinggevende, opleidingsmanager of teamleider in het mbo en wilt u zich aanmelden? Dat kan via de website. SOM biedt u deze bijeenkomst aan, er zijn geen kosten aan verbonden.

Kent u leidinggevenden voor wie deze werkplaats interessant is? We nodigen u van harte uit om deze uitnodiging in uw netwerk te verspreiden.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met info@sommbo.nl