Succesvol gezondheidsbeleid in de mbo-sector bevorderen?

content-img-one

Succesvol gezondheidsbeleid in de mbo-sector bevorderen? 14-09-2017 9:36
Haakt u aan bij het kameraadschap van helden om de olievlekwerking binnen het mbo verder te verspreiden?

Wilt u graag

• Bye bye zeggen tegen ingesleten patronen;

• Uw eigen route bepalen;

• Stoppen met praten over, maar gelijk doen en ervaren;

• En tegelijkertijd meer impact tot succesvol gezondheidsbeleid realiseren?

En kunt u daarbij inspiratie en praktisch advies gebruiken? Pak uw kans tijdens de werkconferentie Samen Gezond Vooruit op donderdag 5 oktober bij de Colour Kitchen in Utrecht! U sluit aan bij het mbo-kameraadschap van helden en krijgt op maat ondersteuning van ervaren experts van binnen en buiten het mbo. Minimaal 500 mbo-collega’s, op facilitair gebied, HRM, OR, sport- en/of Arbo coördinator, zijn u al voorgegaan.

Hoe richt u binnen uw school het gezondheidsbeleid in? En hoe realiseert u daarmee de meeste impact? Door uw eigen pad te kiezen als school. Want dat doen helden. Dat betekent helder hebben of krijgen wat u als school wilt bereiken. Door o.a. concreet doelen, de start situatie en uitdagingen te benoemen. De organisatoren van de vierde editie van de werkconferentie Samen Gezond Vooruit, SOM en het programma Gezonde School kunnen u het best faciliteren als u uw uitdagingen vooraf aan ons doorgeeft.

Programma
De gratis werkconferentie kent een hoog doe-gehalte en werkt op basis van kameraadschap. Deelnemers helpen elkaar door inspiratie en ondersteuning te bieden. Naast alle inbreng van de aanwezige mbo-scholen neemt Jacqueline Scheidsbach, van het Impact Centre Erasmus haar wetenschappelijke kennis en kunde mee om samen met u meer grip te krijgen op de realisatie van ambities in het mbo door vanuit impact te denken en op impact te sturen. Een team van deskundige experts, met ervaring binnen en buiten het mbo, staat paraat om uw team van collega’s bij te staan. Zo brengen o.a. Duco Molenaar van PreventNed, Pieter Iedema van Bewegen Werkt en Mariska Stuivenberg werkzaam bij CAOP en voor het sectorfonds van de universiteiten (SoFoKles) hun ervaringen en ideeën mee om samen passende antwoorden te vinden op uw actuele vraagstukken.

Hoe SOM weet dat deze aanpak voor u rendeert? De aanpak - die u op 5 oktober zelf kunt ervaren onder leiding van facilitator Pepijn Nicolas van Spinner - is gebaseerd op een community based veranderbeweging en is beloond met een prestigieuze internationale Gold Impact Award. Deze prijs is toegekend door de International Association of Facilitators. Een internationale organisatie die actief is in 65 landen en zich inzet voor het realiseren van krachtige en blijvende verandering.

Aanmelden
Aansluiten bij het mbo-kameraadschap van helden en op maat ondersteuning krijgen van ervaren experts van binnen en buiten het mbo? Schrijf u en uw collega’s in via aanmeldformulier.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met het congresbureau, congresbureau@caop.nl.