Workshop RI&E – kennismaken met het nieuwe systeem

content-img-one

Workshop RI&E – kennismaken met het nieuwe systeem 12-12-2017 9:56
Met ingang van 1 januari 2018 krijgt het digitale systeem dat de RI&E van SOM ondersteunt een andere beheerder. Als gebruiker krijgt u te maken met een aantal veranderingen. Om u zo goed mogelijk te begeleiden in de overstap organiseert SOM daarom een aantal regionale workshops. U krijgt meer informatie over de werking en de toepassingen van de vernieuwde RI&E. Ook is er ruim de gelegenheid tot het stellen van vragen.

De firma Raatwerk neemt het beheer van de RI&E over van HumanCapitalCare (IT&Care). Raatwerk gaat dit voor SOM doen met het ArboManagementSysteem (AMS).

Let op: per 1 januari kunt u niet meer inloggen in het systeem van HumanCapitalCare. Vraag daarom via info@sommbo.nl zo snel mogelijk nieuwe inloggegevens aan voor AMS en rond uw bestaande werkzaamheden van HumanCapitalCare af voor 1 januari.

Meld u aan!
Er zijn vier bijeenkomsten met verschillende data verspreid over het land. U kunt zich aanmelden voor de workshops via het aanmeldformulier.

Op de website kunt terecht voor meer informatie over de nieuwe RI&E.

Voor wie?
De workshops zijn bedoeld voor medewerkers die een coördinerende rol hebben ten aanzien van de RI&E overkoepelend of binnen hun instelling. Denk hierbij aan de preventie- en arbo-medewerkers.

Programma
De workshop richt zich vooral op een uitleg over het nieuwe systeem, de aanpassingen en de verbeteringen. Ook komt ruimschoots aan bod hoe u het beste uw nieuwe RI&E kunt inrichten. Om voldoende ruimte te geven aan de deelnemers om vragen te stellen is er per workshop ruimte voor maximaal 15 tot 20 deelnemers. Mochten er meer aanmeldingen komen dan organiseert SOM extra workshops. Er is plek voor maximaal vier coördinatoren per instelling.

Vragen?
Heeft u vragen over de workshops? Laat het ons weten via congresbureau@caop.nl of neem contact op via 070 – 376 5726

Inhoudelijke vragen over de RI&E kunt u stellen via info@sommbo.nl